ΔΩΜΑΤΙΑ & ΠΑΡΟΧΕΣ

Στη Villa Irini φροντίζουμε να κάνουμε κάθε στιγμή της διαμονής σας ξεχωριστή. 

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν ιδανικά τις δικές σας προτιμήσεις, με αμέτρητες ποιοτικές επιλογές για τη διασκέδαση & τη χαλάρωσή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
σπετσες ξενοδοχεια - Villa Irini

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Στις Σπέτσες οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν πολλές δραστηριότητες.

Στις καλοκαιρινές διακοπές οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν και να μάθουν θαλάσσια σπορ και θαλάσσια αθλήματα. Αποκτήστε μια εμπειρία ζωής, μέσα από μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
σπετσες ξενοδοχεια - Villa Irini

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ VILLA IRINI

Η Villa Irini βρίσκεται πάνω από το Παλιό Λιμάνι Σπετσών.

Μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο, τα προσφάτως ανακαινισμένα δωμάτια, τα οποία έχουν κατασκευαστεί με μεγάλη φροντίδα και διατηρώντας το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στιλ του νησιού, θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και για τα εκπτωτικά πακέτα που λαμβάνουν χώρα, κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
σπετσες ξενοδοχεια - Villa Irini

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η Villa Irini βρίσκεται πάνω από το Παλιό Λιμάνι & 400 μ. από την οργανωμένη παραλία της Αγίας Μαρίνας. Το κεντρικό λιμάνι των Σπετσών, η Ντάπια, είναι 1 χλμ. μακριά. Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες παραλίες τις οποίες μπορείτε να επισκεφτείτε είναι η Αγία Μαρίνα, οι Άγιοι Ανάργυροι, η Ζωγεριά και ο Βρέλλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ